80 jaar ervaring in het vinden van uw droomhuis.

De huidige woningmarkt is hectisch, spannend en leuk... Wij weten dat het kopen van een woning voor u geen dagelijkse bezigheid is. Bovendien spelen allerlei emoties hierbij een rol. Toch moeten mensen vaak, voor die ene leuke woning, snel een beslissing nemen. Het inschakelen van een vertrouwde en deskundige makelaar is dan ook heel verstandig.

 Iemand die u met raad en daad terzijde staat. Zoals u wellicht weet mag iedereen zich tegenwoordig makelaar noemen, maar door ons lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars onderscheiden wij ons van deze makelaarsmarkt en kunnen wij ons deskundig en betrouwbaar noemen. Wij beoefenen alle takken van sport waaronder de verkoop en aankoop van bestaande woningen in Oosterhout en in de regio, het verkopen van nieuwbouwprojecten, het verhuren en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed, het uitponden van grote projecten van o.a. Unilever, Shell Pensioenfonds, Achmea en Stienstra. Tenslotte zijn wij deskundig op het gebied van het taxeren van allerhande denkbare onroerend goed.

 

Biemans Makelaardij heeft constant een groot en representatief aanbod van woningen in de verkoop, fraaie woningen in iedere prijsklasse. Ons kantoor is zeer actief in de aankoop van onroerend goed voor mensen die daar zelf eenvoudigweg niet de tijd voor hebben. Tevens zijn we gespecialiseerd in de verkoop van uw woning in onze regio.